Mustalinjan avulla ajanvaraus sujuvaksi – Nallisport

Lähellä Nallikarin hiekkarantaa on monelle tennis- ja salibandynpelaajalle tuttu paikka – Nallisport. Se tarjoaa huikeat puitteet usealle lajille, kuten jo mainittu tennis ja salibandy, mutta niiden lisäksi siellä voi pelata sulkapalloa, squashia, racketballia, pöytätennistä, fotsalia ja padelia. Lisäksi Nallisportista löytyy myös golfin talviharjoittelutilat sekä kuntosali.

Kesällä voi pelata sisäkentillä, mutta Nallisportista löytyy kesäiseen aikaan myös ulkokenttiä pelikäyttöön. Näin pääsee nauttimaan auringosta sekä pelaamisesta samaan aikaan. Pelin jälkeen pääseekin helposti pulahtamaan mereen vilvoittelemaan, sillä Oulun tunnetuin uimaranta sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Nallisportista. Unelmapaikka siis kaikin puolin.

Nallisport on perustettu vuonna 1989 ja valmistunut vuonna 1990. Nykyisin paikkaa pyörittävät Antilan veljekset. Juho toimii toimitusjohtajana ja Veli-Matti eli Vellu on Nallisportin hallituksen puheenjohtaja. Antiloiden isä oli aikoinaan Nallisportin puuhamies, joka oli perustamassa toimintaa.

-Me ollaan Vellun kanssa oltu tässä ihan pikkupojasta asti kaikki mahdolliset kesätyöt ja koulun TET-jaksot hommissa, Juho toteaa. -Vuonna 2000 tulin itse tähän päätoimisesti töihin.

– Toiminta ja asiakasvirta ovat koko ajan kasvaneet. Perheen panos on ollut hyvin voimakas alusta asti, toteaa Vellu. – Tottakai siitä pitää olla ylpeä ja jatkossa vaalia samaa linjaa, hän toteaa.

Kokemukset mustalinjasta ovat hyviä

– Ruuhkatiedotukset, joissa ohjataan asiakkaat tekemään perusvaraukset ja perumiset netin kautta, ovat toimineet. Se on helpottanut ajanvarauspuhelinsoittoa, sanoo Juho. – Sieltä tulee hyvää dataa ja faktaa, mitä on jäänyt vastaamatta ja hoitamatta. Ollaan tykätty, lisää Juho vielä.

Nallisportin löydät osoitteesta Vellamontie 9, Oulu sekä nettisivut osoitteesta www.nallisport.com.

Mikä on Mustalinja?

Mustalinja on moderni yrityksen viestintäsovellus. Mustalinja mahdollistaa yrityksen saumattoman viestinnän sisältäen muun muassa monipuolisen läsnäolotilojen ja puheluiden hallinnan sekä niiden välittämisen. Yrityksesi kaikki vaihdepuhelut ovat hallittavissa yrityksen sisällä jaettavan Mustalinjan älykkään vaihdelokin ansiosta.

MUSTALINJA -MOBIILIVAIHTEEN OMINAISUUDET

 • paikallis- ja yritysnumerot
 • vastaanottajaryhmät
 • käyttäjien läsnäolotilat
 • puheluiden siirrot ja aikaohjaukset
 • ulospäin näytettävän numeron asettaminen
 • soittajan tunnistus
 • vaihteen sisäinen, reaaliaikaisesti jaettu loki yrityksen puheluiden hallintaan
 • räätälöidyt tiedotteet
 • interaktiiviset äänivalikot
 • puheluliikenteen raportointi mobiilisovelluksessa
 • puhelujen tallentaminen
 • mustalinjan käyttöön tarvitset käyttäjätunnuksen

Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan Mustalinjaan, haasta mystinen ICT-tiimimme yhteydenotollasi! Lisätietoja: mustapekka.fi/mustalinja

puh 08 4152 4000

Sähköposti: myynti@mustalinja.fi

Keskustellaan!

Hintalaskurin avulla saat haarukoitua suuntaa-antavan tarjouksen Mustalinjasta.