Palvelua 24/7 – Sähkö- & LVI-Palvelu Kipinä

Pääkaupunkiseudulla toimivan Sähkö- & LVI-Palvelu Kipinän asiakkaat saavat palvelua vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa – Mustalinjan ansiosta. Luotettavan toimintansa lisäksi Mustalinja saa myös erityiskiitosta helppokäyttöisyydestä ja räätälöitävyydestä, jonka ansiosta Mustalinjaa on pystytty muokkaamaan joustavasti Kipinän tarpeisiin sopivaksi.

Sähkö- & LVI-Palvelu Kipinä palvelee asiakkaitaan erilaisissa sähkö- ja LVI-asioissa. Yrityksen erikoisaluetta ovat yrityksien ja kotitalouksien toimeksiannot sekä monipuoliset huolto- ja remonttityöt. Viime vuosina he ovat myös laajentaneet toimintaansa vastaamaan nykypäivän tarpeita ja palvelevat myös aurinkovoimaloiden ja ilmalämpöpumppujen asennuksen sekä huollon parissa.

KETTERÄLLE TOIMIJALLE KELPAA KAIKKI TYÖT

Yrityksen alkukipinä syntyi toimitusjohtaja Olli Immoselle, kun hän työskenteli alalla ja halusi luoda ”ketterän” tekijän, joka taipuu siihen mihin monet yritykset eivät aina kykene. Kipinän slogan onkin, ”Kaikki sähkö- & LVI-työt, ne pienimmätkin.” Nykyään, 12 vuotta myöhemmin, yrityksessä työskentelee 10 asentajaa ja toiminta kattaa pääkaupunkiseudun, sekä koko Uudenmaan alueen.

TAVOITETTAVUUS ON YRITYKSEN TOIMINNAN KULMAKIVI

Sähkö- & LVI-Palvelu Kipinän toiminnan perustalta löytyvät ammattimainen osaaminen sekä se, että he ovat helposti tavoitettavissa. Yrityksen päivystyspalvelun tavoittaa myös ilta- ja yöaikaan. Tavoitettavuuden varmistaminen olikin tärkeimpiä syitä, miksi Mustalinja hankittiin. Mustalinjan puheluohjauksilla ja puhelulokilla voidaan varmistaa, että asiakkaan yhteydenottoon vastataan nopeasti vuorokauden jokaisena hetkenä.

”Kun on kiire, niin asiakkaiden pitää saada apua puhelimen päähän nopeasti. Me haluamme olla yrityksenä varmoja, että pystymme vastaamaan asiakkaille nopeasti myös ilta- ja yöpäivystyksen aikaan”, Olli Immonen kuvaa tarvetta, miksi he päätyivät hankkimaan Mustalinjan. ”Jos asentajat ovat työtehtävässä kiinni, ohjautuu puhelu Mustalinjalla toimistolle, jossa asiakkaan soittoon voidaan heti reagoida”, Olli jatkaa. Puhelujen ohjattavuus onkin Mustalinjan tärkeimpiä toiminnallisuuksia yritykselle – puheluja voidaan ohjata vapaille henkilöille läsnäolotilan sekä taustalle tehtyjen ohjauksien perusteella.

MUSTALINJAN MUOKATTAVUUS JA HELPPOKÄYTTÖISYYS SAAVAT KIITOSTA

Tavoitettavuuden lisäksi Mustalinjan muokattavuus yrityksen tarpeisiin sekä sovelluksen helppokäyttöisyys saavat yrittäjältä kiitosta. ”Voimme aina tarpeen mukaan muokata ohjauksia ja helposti ottaa lisätoimintoja, kuten esimerkiksi puhelujen tallennuksen käyttöön. Muokkautuvuus varmistaa sen, että Mustalinja vastaa aina meidän tarpeita. Näin olemme asiakkaidemme apuna juuri silloin, kun hätä iskee yllättäen – 24/7”, Olli tiivistää.

Sähkö ja LVI Kipinä

Sähkö- & LVI-palvelu Kipinä palvelee pääkaupunkiseudulla kymmenen asentajan voimin.

Tutustu Sähkö- & LVI-palvelu Kipinään:

www-sivut ››
Facebook ››
Instagram ››

Mikä on Mustalinja?

Mustalinja on moderni yrityksen viestintäsovellus. Mustalinja mahdollistaa yrityksen saumattoman viestinnän sisältäen muun muassa monipuolisen läsnäolotilojen ja puheluiden hallinnan sekä niiden välittämisen. Yrityksesi kaikki vaihdepuhelut ovat hallittavissa yrityksen sisällä jaettavan Mustalinjan älykkään vaihdelokin ansiosta.

MUSTALINJA -MOBIILIVAIHTEEN OMINAISUUDET

 • paikallis- ja yritysnumerot
 • vastaanottajaryhmät
 • käyttäjien läsnäolotilat
 • puheluiden siirrot ja aikaohjaukset
 • ulospäin näytettävän numeron asettaminen
 • soittajan tunnistus
 • vaihteen sisäinen, reaaliaikaisesti jaettu loki yrityksen puheluiden hallintaan
 • räätälöidyt tiedotteet
 • interaktiiviset äänivalikot
 • puheluliikenteen raportointi mobiilisovelluksessa
 • puhelujen tallentaminen
 • mustalinjan käyttöön tarvitset käyttäjätunnuksen

Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan Mustalinjaan, haasta mystinen ICT-tiimimme yhteydenotollasi! Lisätietoja: mustapekka.fi/mustalinja

puh 08 4152 4000

Sähköposti: myynti@mustalinja.fi

Keskustellaan!

Hintalaskurin avulla saat haarukoitua suuntaa-antavan tarjouksen Mustalinjasta.