Asiakaspalvelu 09 68 999 888 | Myynti 08 4152 4000 asiakaspalvelu@mustalinja.fi

TIEDOTE 9.7.2019

MUSTALINJA 3.0 TULOSSA
Julkaisemme lähipäivinä 3.0-version Mustalinja-sovelluksesta. Päivitys sisältää monien toivomia uusia ominaisuuksia mm. numerohaun sekä parannuksia ja korjauksia Mustalinja-sovelluksen toimintaan. Päivitys koskee niin Android- kuin iPhone-versioita sekä web-käyttöliittymää.

Mustalinjaan päivittyvät seuraavat uudet ominaisuudet:
Numerohaku
– Puhelimen soidessa Mustalinja-sovellus hakee automaattisesti tiedon soittajasta, mikäli numero ei ole tallennettuna puhelimeen tai se ei ole salainen. – Numerohaku on käyttäjille ilmainen tämän vuoden loppuun saakka. Sen jälkeen se muuttuu maksulliseksi lisäpalveluksi (alk. 4,90€/kk/käyttäjä).

Lomavastaajan asettaminen
– Sovelluksessa on mahdollista asettaa tiedote lomalla olosta ja näppäinvalikon (IVR) kautta antaa soittajille mahdollisuus valita yrityksen asiakaspalveluun yhdistäminen tai yhdistäminen henkilölle lomasta huolimatta. – Osoitekirjaan voi merkitä henkilöitä ns. whitelistille, jolloin heidän puhelunsa tulevat aina suoraan läpi lomasta huolimatta.
Puhelun siirtäminen vapaavalintaiseen numeroon – Nykyisin puhelun voi siirtää osoitekirjassa olevaan yhteystietoon. Uuden päivityksen myötä numeron voi syöttää myös numeronäppäimillä haluamaansa numeroon.

Mustalinja-sovellus päivittyy automaattisesti, mikäli käytössäsi on automaattinen sovellusten päivitys. Mikäli käytössäsi ei ole automaattista sovellusten päivitystä, pitää päivitys käydä lataamassa puhelimen sovelluskaupasta. Android-puhelimissa päivitys on saatavilla Play-kaupasta ja iPhone-puhelimissa App Storesta.
Suosittelemme lataamaan saatavilla olevat Mustalinja-päivitykset mahdollisimman pian, jotta käyttäjillä olisi käytössään kaikki toiminnot sekä uusin versio sovelluksesta.

Mustalinja-asiakaspalvelumme auttaa kaikissa päivitykseen sekä Mustalinja-palveluun liittyvissä asioissa arkisin klo 8.00 – 16.00.

Ystävällisin terveisin, Mustalinja asiakaspalvelu
09 68 999 888
asiakaspalvelu@mustalinja.fi
mustalinja.fi