Asiakaspalvelu 09 68 999 888 asiakaspalvelu@mustalinja.fi

Mustalinjan ohjeet: 2. Soittaminen, vastaaminen ja ulospäin näkyvän numeron hallinta

Kun sovellus avautuu, alalaidassa näkyy seuraavat valikot:

• Soita, joka on tämä perusnäyttö, Kontaktit, Tilanhallinta, Vastaamattomat puhelut ja asetukset
  • Mustalinja-sovelluksella voit soittaa puhelut sekä yritysnumeroilla että liittymäsi numerolla.
  • Voit näppäillä numeron tai hakea osoitekirjasta.
  • Ulospäin näkyvän yritysnumeron valitset Asetukset-valikosta.

Huom!  Kun soitat näyttöön tulee näkyviin Callthrough-numero, eikä se numero, jonka juuri valitsit. Tämä on  normaali toiminto, mutta saattaa aluksi olla hieman hämmentävää jos ei tiedä tätä toimintoa.

Ohjevideo: Soittaminen ja ulospäin näkyvän numeron hallinta

Tilaa tästä lisätietoa sähköpostiisi, jos jäi vielä kysyttävää!

Saat PDF-oppaan, josta löytyy Mustalinjan ominaisuudet, toiminta ja osto/käyttöönottoprosessi.

Käsittelemme tietojasi GDPR-asetuksen mukaisesti. Tilaamalla esitteen hyväksyt tämän.
Lisätietoa »

Kiitos, lomake on lähetetty!