Asiakaspalvelu 09 68 999 888 asiakaspalvelu@mustalinja.fi

Mustalinjan ohjeet: 3. Puhelun yhdistäminen

Mustalinjalla voit siirtää käynnissä olevan puhelun.

Puhelun aikana avaa sovellus, jolloin avautuu siirtonäkymä. Voit siirtää puhelun kontaktillesi valitsemalla henkilön nimen ja painamalla siirrä. Siirron jälkeen puhelu siirtyy vastaanottajalle soimaan ja katkeaa sinulta automaattisesti.

Ohjevideo: Puhelun yhdistäminen

Tilaa tästä lisätietoa sähköpostiisi, jos jäi vielä kysyttävää!

Saat PDF-oppaan, josta löytyy Mustalinjan ominaisuudet, toiminta ja osto/käyttöönottoprosessi.

Käsittelemme tietojasi GDPR-asetuksen mukaisesti. Tilaamalla esitteen hyväksyt tämän.
Lisätietoa »

Kiitos, lomake on lähetetty!