Mustalinja – teknologiayritys ja teleoperaattori

Mustalinja on yritysten upea ja palveleva teleoperaattori. Pääasiallinen tuotteemme on mobiilivaihde Mustalinja, joka on helppokäyttöisyydellään ja toiminnallisuudellaan kerännyt runsaasti kiitosta.

Päämäärämme on yritysten kommunikoinnin, työnteon sujuvuuden ja tuloksellisuuden tehostaminen.

Tuotamme palvelut asiakkaan liiketoimintaa ymmärtäen ja olemme fyysisesti läsnä.

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Lisäksi laaja oma teknologiainfra ja pitkällä toimialakokemuksella varustettu tiimi tekee Mustalinjasta parhaan kumppanin.

Meillä on myös kokemusta siitä, kun hommat menevät täysin vihkoon. Oppirahat on jo maksettu, ja oppi on jalostettu asiakkaiden hyödyksi.

Yritys on perustettu vuonna 1995. Varhainen liiketoiminta oli Apple-tuotteiden jälleenmyynti ja konsultointi yrityksille. Yhtiön nykyiset omistajat ostivat yrityksen vuonna 2010, mistä alkoi yhtiön matka kohti operaattoriliiketoimintaa.

Nykyisin olemme notkea suunnannäyttäjä operaattori- ja kommunikaatioratkaisuiden markkinassa. Panostamme voimakkaasti käyttäjäystävällisten palveluiden sekä oman telecom-reititysalustamme tuotekehitykseen.

Palvelemme asiakkaitamme tällä hetkellä noin 30 henkilön voimin. Liikevaihtomme on tilikaudella 2018 n. 4,3 M €. Kasvumme jatkuu myös tulevina vuosina, kasvamme kannattavasti kaikilla mittareilla.

Yrityksen tiedot

Mustalinja / Moontalk Oy
Y-tunnus: 1030377-7
Osoite: Kasarmintie 21, 90130 Oulu
Puhelin: 08 4152 4000

Etelä-Suomen toimipiste:
Riihitontuntie 7C, 02200, Espoo

Referenssit

Parhaassa seurassa.